De luxe ML sloep Corsiva 475 (4-5 personen)

HappyBoats huren varen genieten corsiva sloep

Varen in een sloep is genieten zonder zorgen. Huur een sloep of boot met familie, vrienden of collega’s en ga er een dagje heerlijk op uit!
De Corsiva 475 spiegelsloep is de perfecte boot om zorgeloos te vertoeven op het water. Door zijn stoere vormgeving, ruime en comfortabele zitplaatsen, logische indeling en perfecte vaareigenschappen, is deze sloep het paradepaardje van Happy Boats Sloepverhuur en EuroParcs Resorts. Bestuur deze boot nu zonder vaarbewijs!

corsiva overdekt smallEen groot voordeel is de lage doorvaarhoogte en geringe diepgang van de Corsiva 475, waardoor u toegang heeft tot de laagste bruggen en kleinste slootjes. Aan de achterkant van de sloep is een comfortabele diepe zit met een hoge rugleuning. In de boeg biedt een ronde bank plek voor drie tot vier personen en bij het stuur is plek voor minimaal twee personen. De sloep is compleet uitgevoerd met kabelaring, zitkussens, stuurconsole, stuurwiel en dekzeil. Krijg je al zin om te varen?

 

 

De luxe sloep Corsiva 520 (6-8 personen)

Er heerlijk op uit met de gehele familie of met al je vrienden. De Corsiva 520 sloep is uitermate geschikt voor een heerlijk ontspannen dag op het water. Door de breedte van maar liefst 2,20 meter is de sloep niet alleen ruimer maar tevens stabieler tijdens het varen. Voorin heeft u een ruime rondzit voor 6 personen die ook om te bouwen is naar een comfortabel (uitneembaar) zonnedek. Daarnaast heeft de sloep een diepe kuip met rondom heerlijke hoge rugkussens. Midscheeps heeft u twee ruime opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar twee personen comfortabel kunnen zitten. Het kussenset is luxe stof van Markilux voor optimaal zitcomfort. De sloep heeft een wind- en zonnescherm. 

 

De luxe XL sloep Liberty Tender 570 (7-9 personen)

De Liberty 570 is een lange ruime luxe sloep voor 7 tot 9 personen. De motor is uit het zicht in een bun geplaatst met als bijkomend voordeel dat de Liberty geruisloos vaart. De boot heeft een ruime indeling. Voorin heeft de boot een ruime rondzit voor 6 personen. Deze rondzit is ook om te bouwen tot een comfortabel zonnedek. Daarnaast heeft de sloep een diepe kuip met rondom hoge rugkussens. Aan weerszijde van de boot zitten grote opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar 2 tot 3 personen kunnen zitten. De Liberty kan een snelheid halen van 19,5 kilometer per uur. De sloep heeft een wind- en zonnescherm.

NIEUW: De luxe XXL sloep Corsiva 590 (7-9 personen)

De Corsiva 590 Tender is een prachtige ruime sloep en biedt ongelofelijk veel ruimte voor het hele gezin of voor jouw en je vrienden. Tegelijk een stoere sloep met veel moderne accenten zoals aluminium afwerking rondom de boot en een prachtige stuurconsole met aluminium bedieningspaneel. De Corsiva 590 Tender is van alle gemakken voorzien: geïntegreerde bekerhouders, luxe kussenset, een cabrioletkap tegen wind en regen, veel handige opbergvakken en plateau om van en op de  sloep te komen. Sfeervolle zitgelegenheid met extra diepe rugzit. De hoogwaardige kussenstof is voorzien van een ruitjesmotief en gewatteerd voor extra comfort. Voorin is het zitgedeelte in één handomdraai om te bouwen tot een riant zonnedek voor 2 á 3 volwassenen. De motor zit in de bun verwerkt waardoor het geluid minimaal is.

 

Luxe recreatieboot Marcraft (4-5 personen) (inclusief 2 luxe stoelen)

Zowel onze Marcraft als Smokercraft boten zijn met de relaxte stoelen en zachte bekleding comfortabele boten om te varen. Het frame van beide merkboten is volledig vervaardigd van aluminium. Door de robuustheid staan de boten bekend om langdurig mee te varen. Neem gerust een duik vanaf de boot, met het zwemtrapje ben je zo weer in de boot. Met 9,9pk kunnen de boten een snelheid halen van maximaal 19,5 kilometer per uur. De boot heeft een wind- en zonnescherm.

 

Waarom is een vaarbewijs niet nodig voor het varen met de sloepen van Happy Boats?

De wet schrijft voor in het binnenvaartbesluit vanaf artikel 13 op welke momenten een klein en zelfs groot vaarbewijs verplicht zijn. In artikel 16 staat beschreven wanneer minimaal een klein vaarbewijs verplicht wordt gesteld. De belangrijkste stukken uit die wet staan hieronder beschreven.

Een klein vaarbewijs is vereist voor het voeren van:
a. pleziervaartuigen met een lengte van ten minste 15 meter en minder dan 25 meter of;
b. schepen met een lengte van minder dan 15 meter die door middel van de eigen mechanische voortstuwingsmiddelen een snelheid van meer dan 20 kilometer per uur ten opzichte van het water kunnen bereiken.

De boten van Happy Boats zijn minder dan 15 meter lang en varen met een snelheid van minder dan 20 kilometer per uur. Een klein vaarbewijs is dus niet verplicht bij het bevaren van de boten en sloepen van Happy Boats.

Met hoeveel pk mag je varen zonder vaarbewijs?
In het verleden schreef de wet voor dat een vaarbewijs verplicht is als de boot of sloep een motor heeft met een vermogen van meer dan 9,9pk. Sinds een aantal jaren is het vermogen van de motor, oftewel het aantal pk of kW, niet meer van belang in de beoordeling of een vaarbewijs wel of niet verplicht is.

Over happy boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieparken. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Zuiderzee) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Zuiderzee. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Veluwemeer..." en "Varen op het Veluwemeer" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie op het park.

 

Contactgegevens

EuroParcs Zuiderzee
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina.