Europarcs Resort Zuiderzee

Happy Boats Sloepverhuur is een onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs Resorts. Voor jou heeft dit als voordeel dat je bij het vragen van informatie en het maken van reserveringen geholpen wordt door de professionele receptionistes van Resort Zuiderzee. Maar ook in de avonduren word je te woord gestaan door de professionals van de boekingsdesk van EuroParcs.

Heb je al gekeken bij onze MEEST GESTELDE VRAGEN en staat je vraag daar niet bij? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt kiezen of je per mail of telefonisch contact wilt.

Voer uw naam in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

Vul uw vraag in

maak een keuze

Vul uw telefoonnummer in

Vink aan dat u akkoord gaat

Over happy boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieresorts. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Resort Zuiderzee) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Resort Zuiderzee. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Veluwemeer..." en "Varen op het Veluwemeer" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie in het resort.

Contactgegevens

EuroParcs Resort Zuiderzee
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie
T: 088-070 8090
E-mail: info@europarcs.nl