Zie hieronder de tarieven voor het huren van een van onze boten of sloepen. Bent u geinteresseerd en wilt u ook wel een boot huren om heerlijk op ontdekking te gaan op de wateren rondom de Biesbosch? Wilt u liever direct overleggen wat de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen zijn? Neem dan contact op.

Huurprijs vanaf (inclusief btw):

Halve dag vanaf € 75,00 (3,5 uur varen)
Hele dag vanaf € 129,00 (7,5 uur varen)
Voorkom extra kosten en wees op tijd terug! Kijk hieronder in de voorwaarden voor mogelijkheden van verlenginghuurperiode. 
Reddingsvesten: Gratis (verplicht voor personen <16 jaar)
Afkoop brandstofverbruik: Halve dag: € 29 (online € 24) | Hele dag: € 39 (online € 34)

 

Na het varen kunt u heerlijk uw dag afsluiten in het Brasserie De Biesbosch

 

Borg

U dient bij aanvang van de huurperiode een borg te voldoen van 100 euro. Indien u het eigen risico van € 500 heeft afgekocht dan zakt de borg naar € 50.


De borg is bedoeld om Happy Boats ervan te verzekeren dat u net als de klant na u, altijd een schone en werkende boot ontvangt op de tijd die we met elkaar afspreken. Denk dan aan de volgende punten:  
- Het niet volledig retourneren van de boot en eventuele bijgeleverde accessoires zoals fishfinder, zwemvesten, elektromotor, etc.
- Eventuele aantoonbare schades bij einde huurperiode die niet aanwezig waren bij aanvang huurperiode.
- Het niet schoon inleveren van de boot. (reinigingskosten van € 15 worden met uw borg verrekend)
- Het niet tijdig inleveren van de boot. Onder niet tijdig inleveren en de hoogte van het bedrag dat verrekend wordt, wordt verstaan:
   - Halve dag "Ochtend" is inlevermoment uiterlijk 13.00uur. Inleveren na 13.00 = € 35,00 per uur met afronding naar hele uren.
   - Halve dag "Middag" en een Hele dag (in overleg) boot in te leveren uiterlijk de volgende dag 9.00. Inleveren na 9.00 = € 35,00 per uur met
     afronding naar hele uren    

 

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden
- De boten kunnen om 9:00 uur worden opgehaald (in overleg eventueel de avond of eind van de middag voor de gehuurde periode)
- De boten worden verhuurd met een volle benzine tank
- De boten dienen schoon te worden ingeleverd voor 17:00 uur (van de laatste verhuurdag) of indien anders overeengekomen
- Bij inlevering van de boot heb je de mogelijkheid om de verbruikte benzine te verrekenen met de brandstofborg of de benzinetank vol achter te laten
- Kinderen jonger dan 16 jaar zijn verplicht een reddingsvest te dragen op de boot (reddingsvesten worden kosteloos ter beschikking gesteld)
- De huurder is volledig verantwoordelijk voor schade bij calamiteiten met de gehuurde boot, zowel schade aan de boot als door de huurder veroorzaakte schade bij derde
- Happy Boats (Snoekbaars Bootverhuur B.V.) en EuroParcs Resort De Biesbosch kunnen in geen enkele vorm van letselschade aan inzittende van de boot aansprakelijk gesteld worden
- De boten zijn geschikt voor 5 personen
- Wilt u een tafeltje op de sloep? Geef het bij uw reservering aan. (Niet iedere sloep heeft een tafel)

Wist je..:

- dat je geen vaarbewijs nodig hebt om te mogen varen met de boten van Happy Boats Sloepverhuur?
- dat de boten heel het jaar te huur zijn, ook voor recreatief varen in De Biesbosch?
- dat je een VISpas dient te kunnen overhandigen zodra je start met vissen (ook op het water!)?
- dat je niet meer dan drie snoekbaarzen in het bezit mag hebben?
- dat wij van Happy Boats sloepverhuur niet met "de kleine lettertjes" werken? (Alle voorwaarden staan op deze pagina)

Regels varen in De Biesbosch

Elk jaar zoeken duizenden recreanten hun vertier in De Biesbosch, voor een excursie per boot of fiets, avondwandeling, picknick of overnachting. Hoe dan ook: om de natuur te beschermen én om iedereen optimaal te laten genieten van dit gebied gelden er een aantal regels in het Nationaal Park.
Vanzelfsprekend in een natuurgebied mag je geen afval achterlaten, harde muziek draaien of open vuur stoken. Te hard varen (+6 km/uur) is ook niet toegestaan, zeker niet in de kreken. Helaas hebben de toezichthouders van De Biesbosch er vaak toch hun handen vol aan om overtreders op hun gedrag aan te spreken. Lees voor je bezoek aan De Biesbosch even de onderstaande parkregels door: het is een kleine moeite je hieraan te houden en bovendien riskeer je dan geen (fikse) boete!

10 regels

1. De maximum vaarsnelheid in de kreken is 6 km/uur. Op sommige grotere wateren en de rivieren mag je 9 km/uur
2. Beroepsvaart heeft altijd voorrang
3. Het is verboden om afgesloten gebieden of kreken in te gaan
4. Aanmeren mag alleen bij aanlegsteigers, meerpalen en speelweides.
5. Kamperen mag alleen op aangegeven plekken: wild kamperen is verboden
6. Kampvuren zijn niet toegestaan.
7. Barbecues moeten tenminste 50 cm hoog zijn (dus geen wegwerpexemplaren)
8. Neem afval mee in een vuilniszak of gooi het in één van de afvalbakken die in het gebied staan
9. Vissen mag alleen met een vergunning
10. De Biesbosch is een stiltegebied, respecteer dit

Over Happy Boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieparken. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs de Biesbosch) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs de Biesbosch. Activiteiten "Snoekbaarsvissen onder de Moerdijkbrug..." en "Varen in De Biesbosch" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie op het park.

Contactgegevens

EuroParcs De Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Wilt u meer informatie?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met Happy Boats: 
E-mail: biesbosch@happyboats.nl