Meest gestelde vragen

Nee, dat hoeft niet. U kunt eventueel voor de eerste dag brandstof afkopen. Dit betekent dat u een volgetankte boot meekrijgt en de boot niet hoeft vol te tanken als u hem inlevert op de laatste dag van de huurperiode. U krijgt een volle reservetank mee, waarmee u tijdens uw huurperiode tussendoor zelf benzine kunt halen bij de benzinepomp (Ex) en de boot kan bijvullen. Als u de boot inlevert hoeft u door het afkopen van brandstof voor één dag de boot en reservetank niet vol terug te geven.

Als u het brandstofverbruik niet wenst af te kopen, krijgt u een afgetankte boot en volle reservetank mee. Vervolgens bent u zelf verantwoordelijk om de boot na afloop van uw huurmoment vol te tanken en te zorgen dat de reservetank vol is.

Een onbezorgde vaart, waarbij u geen rekening hoeft te houden met tanken. U haalt de boot op bij de Boat Coach met een volle tank en u levert de boot leeg in. De Boat Coach vult de tanks weer voor de volgende klant. Dat noemen wij zorgeloos varen en dat doet u met “Afkoop brandstofverbruik”.

Tip: In de boot is een volle extra jerrycan aanwezig indien u de hoofdtank leegvaart.

Gebruik de zoekfunctie bovenaan of lees hieronder in de verschillende categorieën.

Klik op een categorie en bekijk de vragen en antwoorden.
Jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via de pagina 'contact en route' van één van de locaties.