Op een fantastische plek op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek vind je het gloednieuwe Droompark Marina Strandbad.
Spetteren in het grote buitenzwembad, kanovaren of wandelen in de natuur van de Hoge Veluwe. Het kan allemaal. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Of huur een sloep en geniet van de natuur vanaf het water de Zwarte Schaar of op de Maas

Maar de unieke locatie van Droompark Marina Strandbad biedt meer voor een heerlijk verblijf en de mogelijkheid voor veel activiteiten.
Je kunt urenlang wandelen of fietsen over prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen van het Geldersch Landschap. Bezoek kastelen of bekijk de prachtige collectie kunst in het Kröller-Müller museum.

Op Droompark Marina Strandbad vind je alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning. Kijk voor meer informatie op de website van Droomparken Marina Strandbad.

zoekenboekWil je meer informatie over het huren van een accomodatie op Droompark Marina Strandbad? Dan kun je bellen naar het telefoonnummer 088-070 8090 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Over happy boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en Europarcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit Europarcs Marina Strandbad. Varen op de rivieren draagt bij aan een nog betere beleving van je vakantie op dit park.

 

Contactgegevens

Europarcs Marina Strandbad
Pipeluurseweg 8
7225 ND Olburgen

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met onze receptie:
E-mail: marinastrandbad@droomparken.nl